Grujić: Mi smo Crvena zvezda, Čukarički treba da nas poštuje

Fudbaler Crvene zvezde Marko Grujić rekao je danas da njegov klub poštuje ekipu Čukaričkog, ali da će ići na pobedu u predstojećoj prvenstvenoj utakmici.

 

– Čukarički je, pored Zvezde i Partizana, najozbiljniji klub u ovoj ligi. Svakako treba da ih poštujemo zbog toga, ali ne smemo da zaboravimo da smo mi Crvena zvezda, i Čukarički treba da poštuje nas – rekao je Grujić za klupski sajt.

Zvezda će u nedelju gostovati Čukaričkom u 27. kolu Super lige Srbije.

Crveno-beli su drugi na tabeli sa pet bodova manje od vodećeg Partizana, a sedam više od trećeplasiranog Čukaričkog.

Zvezda kao klub mora uvek da ide na pobedu, i to će biti slučaj i u nedelju. Verujem da će svi akteri želeti pobedu, i mislim da će to biti otvoren meč i da će gledaoci uživati. To će biti prilika, a pogotovo za nas mlađe, da pokažemo koliko vredimo i da smo, možda i nezasluženo na drugom mestu a tabeli, jer siguran sam da možemo mnogo bolje – kazao je Grujić.

On je u prolečnom delu sezone dobio šansu u prvom timu Zvezde, pošto je prvi deo proveo na pozajmici u Kolubari.

– Nisam često dobijao šansu ove sezone, ali moram da istaknem da su igrači koji igraju na mojoj poziciji odlični. Nadam se da ću nastaviti da igram do kraja ove sezone. Čuo sam da je trener rekao da će nama mlađima još i više pružati šansu i mislim da je najbitnije da se lepo osećam na terenu, a kako sam odigrao, neka proceni šef – rekao je Grujić.

Utakmica između Čukaričkog i Zvezde počeće u nedelju u 19.00 na Banovom brdu.