Hames Rodrigez poručio: U Real Madrid bih došao i zatvorenih očiju

– Moja budućnost je u rukama Florentina Pereza – rekao je 23-godišnji ofanzivni vezista

Pre svega nekoliko nedelja kolumbijska zvezda Svetskog prvenstva u Brazilu, Hames Rodrigez, raspalio je maštu navijača Reala izjavom da Kraljevski klub preferira više u odnosu na Barselonu. Sada, kada je priča o dolasku u Madrid dostigla vrhunac, ugledni španski list Marka donosi opširni intervju u kojem je ofanzivni vezista Monaka otišao korak dalje rekavši da bi u „Madrid došao i zatvorenih očiju”.
– To je nešto što nosite u srcu. Imam ogroman respekt prema mnogim klubovima, ali Madrid je Madrid. Igrati pored Kristijana, Benzeme i Bejla bilo bi ispunjenje sna. Ako se to bude i desilo, želim da uživam u svakom momentu. Sviđa mi se Real još iz vremena Zidana, Ronalda i Galaktikosa – rekao je Hames.

Ipak, mlada zvezda kluba iz Monaka ističe da ne zavisi sve od njega.
– Sanjam o tome da igram za Real, ali poštujem svaku odluku koju bude doneo Monako. Mislim da je san svakog igrača, kao i moj, da zaigra za Real. Fenomenalan je osećaj kada znaš da te klub takvog renomea, kao što je Kraljevski, prati i interesuje se. Kada bih došao bilo bi to ostvarenje svih mojih snova”.

Iako dolazak u jedan od najvećih klubova na svetu nosi sa sobom i ogroman pritisak, Rodrigez kaže da jako veruje u sebe i svoje mogućnosti.
– Ne osećam nikakav pritisak, iskreno. Jeste da sam mlad, ali verujem u sebe i ono što znam. Svakodnevno težim ka tome da napredujem i radim naporno kako bih u tome i uspeo. Jako sam ambiciozan igrač. Madrid sam posetio nekoliko puta, grad je jako lep. Jednom sam bio i na stadionu Santjago Bernabeu i bio sam oduševljen. Kada sam ušao, prvo što sam pomislio bilo je: „Jednog dana želim da igram ovde”. Moja budućnost je u rukama Florentina Pereza – zaključio je mladi Kolumbijac, koji danas proslavlja 23. rođendan.