HAOS U BRAZILU: Policija suzavcem branila sudiju od igrača (VIDEO)

Scene gde policija na utakmicama kontroliše huligane, pa neretko dođe do sukoba ove dve grupe, na to smo već navikli i nije tolika retkost.

printscreen/youtube.com/Arieli e Jeferson

Međutim, u Brazilu se dogodilo i to, policija pod punom opremom brani linijskog sudiju od igrača. Snage reda su bile primorane da upotrebe pendrek i suzavac.

Neverovatna scena desila se u Brazilu na meču treće lige u kojem su se sastali Manaus i Terezi. Vinovnik celog haosa je linijski sudija koji je prvo podigao ofsajd, a potom spustio zastavicu.

Naime Terezi je vodio do 98. minuta kada je domaćin uspeo da izjednači. Sve bi bilo u redu da linijski sudija prvo nije podigao zastavicu, a potom spustio ruku. Gosti su to primetili i njihovom besu nije bilo kraja.

Okružili su linijskog sudiju u nadi da će isterati pravdu. Naravno, poništenja odluke da je gol regularan nije bilo, a to je još više razbesnelo igrače Terezija.

Umešala se i policija, a golman gostiju je preko štita udario jednog policajca, pa su ostali pendrecima i suzavcem uspeli da rasteraju igrače.