HUMANA MISIJA FUDBALERA PARTIZANA: “Nema ništa lepše od dečijeg zagrljaja i osmeha” (FOTO+VIDEO)

Ožegović
partizan.rs

Fudbaleri Partizana posetili su Ustanovu za decu i mlade Sremčica, gde su se družili sa njenim korisnicima, čestitali praznike, ali i doneli poklone sakupljene u humanitarnoj akciji.

 

Kako je objavljeno danas na sajtu crno-belih, delegaciju Partizana činili su Zoran Tošić, Bojan Ostojić i Ognjen Ožegović.

Pored garderobe, prvotimci Partizana kupili su veliku količinu slatkiša koje su podelili na sportskom terenu na kojem je bila organizovana posebna utakmica.

Kako će upravo tim ustanove iz Sremčice učestvovati na Sportskoj olimpijadi u Malmeu, Partizan je zahvaljujući kompaniji “Najki” donirao i deset pari patika momcima koji će tu ustanovu predstavljati u Švedskoj.

Zahvaljujem se Partizanu ne samo na garderobi i slatkišima, već pre svega vremenu koji su izdvojili za naše korisnike. Od jutros su sa nestrpljenjem očekivali dolazak Partizanovih igrača čije prisustvo im je najveći dar. Ujedno zahvaljujem na donaciji kompaniji “Najki”, jer će tako naši korisnici imati donekle kompletiranu sportsku opremu. Ono što im još fali za put su zimske jakne, rekla je v.d. direktora Ustanove za decu i mlade Sremčica Gordana Ković.

Tošić, Ostojić i Ožegović proveli su sat vremena družeći se i igrajući fudbal, košarku i bilijar sa novim prijateljima.

Toliko sam srećan što smo mogli da ponovo dođemo da nemam reči. Neki od njih su prepoznali da sam bio i prošle godine i zaista mi je puno srce. Pozivam sve da pomognu koliko mogu i da se uvek odazovu ovakvim akcijama. Ovakve stvari nemaju cenu – rekao je Bojan Ostojić.

 

Ožegović i Tošić su našli i nova pojačanja za klub.

Mogu vam reći da ima baš talentovanih momaka. Malo smo igrali fudbal i bili su odlični. Većina navija za Partizan i drago mi je što sam mogao da im poklonim nekoliko svojih originalnih dresova koji su odmah obukli. Želim im puno sreće u Švedskoj i siguran sam da će se vratiti sa medaljom – naveo je Ožegović.

Tošić je naveo da jedva čeka da nove drugare vidi na tribinama stadiona u Humskoj.

Igrali smo bilijar, košarku, slikali se, ali nema ništa lepše od njihovog zagrljaja i osmeha. Pozvao sam ih da svi zajedno dođu na našu prvu utakmicu u Super ligi i jedva čekam da ih vidim na tribinama – rekao je Tošić.