I KAMEN BI PUSTIO SUZU! Kada god vidi ovaj prizor – nepokretni ŠUMAHER PLAČE

Tužan je ovih dana život legende sporta, Mihaela Šumahera, koji je nepokretan posle nesreće koju je doživeo na skijanju pre skoro pet godina.

Mihael Šumaher
beta

Kako javlja “Dejli miror”, sedmostruki šampion Formule 1 oseća izuzetno jake emocije kada vidi lepotu prirode, pa ga taj prizor neretko natera da pusti suzu.

Bivši nemački vozač trenutno živi u Glandu, malom mestu na zapadu Švajcarske, a njegova porodica govorila je tome kako se Šumaher oseća dok gleda prelepe pejzaže koji ga okružuju.

– Kada se nalazi u invalidskim kolicima i gleda divnu prirodu i planine preko Ženevskog jezera, ponekad plače – govorili su najbliži ljudi ovog 49-godišnjaka.

Legenda nemačkog i svetskog sporta je posle udaranja glavom o stenu bila u veštački izazvanoj komi skoro šest meseci, ali je u junu 2014. slavni “Šumi” pušten na kućno lečenje.

Šumaher će se uskoro preseliti u luksuznu kuću, vrednu 30 miliona evra, u Majorki, koju je kupio Florentino Perez, predsednik Real Madrida.

Sin pomenute legende Formule 1, Mik, ima 19 godina, a nedavno je pobedio na trci Formule 3, nakon čega je pomenuo kakav je uticaj otac imao na njega.

– Cilj je da osvojim Formulu 1. Otac je imao veliki uticaj na moju karijeru. On mi je idol i ja pratim sve što je radio, kako bi mi to pomoglo u bavljenju ovim sportom – rekao je mladi Mik Šumaher, koji nije želeo da govori o zdravstvenom stanju oca, čije emocije pokuljaju svaki put kada vidi – šta zapravo propušta zbog nesreće koja ga je zadesila.