I ŠTA SADA? Nakon proslave rekorda, Đoković napustio Srbiju, a ovo su njegovi SLEDEĆI POTEZI

Dosta je posla pred najboljim teniserom sveta.

printscreen

Novak Đoković otišao je iz Srbije u utorak i na putu ka SAD boraviće na jednoj od svoje dve lokacije – u Monte Karlu ili Marbelji.

Najbolji teniser sveta boravio je u Beogradu posle osvajanja devete, rekordne titule na Australijan openu. Pre dva dana oborio je još jedan rekord, sa 311 nedelja postao je neprikosnoven po broju nedelja provedenih na prvom mestu ATP liste.

U prestonici Srbije upriličena mu je i proslava tim povodom, a sada je došlo vreme da se vrati obavezama.

Đoković se i u Beogradu oporavljao od povrede koja ga je zadesila u Melburnu, i tek se sprema da nastavi s treninzima punom parom.

Najbolji teniser sveta odlučio je da igra Masters u Majamiju i na putu ka SAD napraviće jednu sigurno, možda i dve evropske “pauze”.

Novak će provesti nekoliko dana sa porodicom u Monte Karlu, jednoj od dve porodične baze, a moguće da će svratiti i do obližne Marbelje, pre nego što se i definitivno zaputi ka Americi.

Turnir u Majamiju održava se na betonu od 24. marta, i onda se vraća u Evropu, pa bi trebalo da igra na šljaci u Monte Karlu od 11. do 18. aprila.

Nakon toga bi opet mogao da se nađe u Beogradu i zaigra na Serbia Openu, od 19. do 25. aprila na Dorćolu – sve to kao zagrevanje za Rolan Garos.