GINULI ZA TRENERA: Beriso na poluvremenu otkrio da ima rak, a onda je Sevilja počela da melje! (VIDEO)

Sevilja
Beta

Fudbaleri Sevilje uspeli su sinoć da izbegnu poraz od Liverpula u Ligi šampiona, iako su na poluvremenu gubili sa 3:0, a navodno nakon što im je trener Eduardo Beriso tokom pauze saopštio da ima rak prostate, preneli su danas španski mediji.

 

Klub još nije potvrdio ovu informaciju, ali se očekuje da tokom dana saopšti javnosti da 48-godišnji trener, koji je ovog leta preuzeo Sevilju, boluje od raka.

Fudbaleri Sevilje su do izjednačenja protiv Liverpula stigli u sudijskoj nadoknadi vremena pogotkom Gvida Pisara, a gol su proslavili trkom ka treneru.

Novinari su posle utakmice pitali predsednika Sevilje Pepea Kastra o zdravlju Berisa, koje je rekao da je najbolje sačekati i izaći s pravim informacijama sutradan.

Jedan od najboljih fudbalera Sevilje Ever Banega rekao je posle utakmice da je ekipa u drugom poluvremenu morala da izađe na teren sa drugačijim stavom zbog navijača i trenera koji ih je naterao na takav potez. 

Sevilji je u poslednjem kolu grupne faze Lige šampiona protiv Maribora potrebna pobeda kako bi izborila plasman u osminu finala Lige šampiona.