IMA PROPUSTA? Evo šta Novak Đoković ZAMERA organizatorima Olimpijskih igara

Srpski teniser Novak Đoković imao je šta da zameri organizatorima Olimpijskih igara.

printscreen/youtube

Prvi reket sveta je rutinski savladao bolivijskog igrača Uga Delijena, ali je tokom čitavog meča imao problema sa prevelikom vlažnošću u vazduhu.

– Mislim da sam odigrao dovoljno za pobedu, znam da mogu bolje. Ima nekih segmenata koji su bili bolji na treninzima prethodnih dana, ali to je nešto što se i očekuje, jer meč je neka druga priča. Koliko god imao iskustva, to su Olimpijske igre, očekivanja, pritisak da kreneš, da odigraš kvalitetno, na nivou koji želiš. Ipak, 6:2, 6:2 na kraju, nisam proveo mnogo vremena na terenu, uslovi su teški, iscrpljujuće je pogotovo kad je sunce. Ne razumem zašto se ne pomeri početak prvih mečeva, ni TV prenos nije izgovor, jer zbog vremenske razlike bi to i odgovaralo i Evropi i Americi – izjavio je Novak Đoković.

Srbija je već danas stigla do prve medalje na Olimpijskim igrama u Tokiju. To je znao da prokomentariše i najbolji teniser na svetu.

– Fantastične vesti! Prva medalja, Mikec koji je putovao ovih dan u šest ujutru iz sela, pa smo se šalili što ne može da se druži sa nama. Za njih strelce je borilište sat i po daleko. Svaka mu čast, mnogo mi je drago, ovo su mu četvrte Igre, kao i mene i prva medalja. Zaslužio je – dodao je Novak Đoković.

Srpski as u Tokiju želi da osvoji dugo čekano zlato na Olimpijskim igrama.

Da li Novak Đoković može da stigne do željenog cilja u Japanu?