“Imamo nedovršenog posla”: Tom Brejdi novom odlukom oduševio fanove

Brejdi je na društvenim mrežama objavio da ima "nedovršenog posla" sa Tampa Bej Bakinirsima i da je shvatio da mu je mesto na terenu.

Tom Brejdi
print screen/you tube.com/Jaydon

Tom Brejdi, najbolji igrač američkog fudbala svih vremena, predomislio se posle samo dva meseca i odlučio da se vrati iz penzije.

Američki kvoterbek koji ima 44 godine povukao se zvanično prvog februara, ali je sada potvrdio da će odigrati sigurno još jednu sezonu sa Bakanirsima.

– U poslednja dva meseca shvatio sam da je moje mesto i dalje na terenu, a ne na tribinama. To vreme će doći. Ali nije sada – objavio je Brejdi.

Volim svoje saigrače i volim svoju porodicu koja me podržava. Bez njih, ništa od ovoga ne bi bilo moguće. Vraćam se za svoju 23. sezonu u Tampi. Imamo nedovršenog posla – rekao je Brejdi.

Otkrio je i da je Lebron Džejms bio jedan od onih koji ga je ubedio da se vrati.

– Poslao mi je poruku sadržine: ‘Hej, najbolji smo svih vremena u onome čime se bavimo. U ovom trenutku se takmičimo jedan protiv drugog’. Kada je postigao 54 poena ili tako nešto pre nekoliko dana, odgovorio sam mu rečima: ‘Ok, vraćam se –  dodao je Brejdi.

Najveći igrač američkog fudbala poslednje dve sezone proveo je u Bakanirsima i već u prvoj im doneo Lombardijev trofej.

Prethodno je 20 godina proveo u “patriotama” iz Nju Inglanda, sa kojima je osvojio šest titula, a čak pet puta proglašavan je za MVP-ja Superboula.