INCIDENT NA DERBIJU: Trener Alimpijević POGOĐEN U GLAVU, Zvezda traži izveštaj sudije Jovičića!

Dušan Alimpijević
Beta

Večiti derbi nije protekao bez incidentata, a klub sa Malog Kalemegdana tvrdi da je trener ekipe Dušan Alimpijević pogođen tvrdim predmetom u glavu.

 

Iz srpskog evroligaša najavljuju da će tražiti izveštaj sa utakmice, motivisani željom da provere je li sudija Milivoje Jovičić zabeležio šta se tačno dogodilo.

– Trener šampiona ABA lige Dušan Alimpijević zadobio lakšu povredu jer je tokom meča pogođen tvrdim predmetom u glavu. KK Crvena zvezda mts je pregledom video materijala već utvrdio da je jedan od sudija, Milivoje Jovčić, na utakmici video taj incident i uzeo predmet kojim je pogođen naš trener. Već u utorak klub će zatražiti zvaničan izveštaj sa utakmice, kako bi se videlo da li su sudija Jovčić i delegat Krneta uneli u zapisnik ovaj događaj, kao i “kišu” predmeta koja je uletela na teren prema igračima Crvene zvezde – navodi se na sajtu srpskog evroligaša.

Zvezda je slavila u prvom derbiju ove sezone sa 100:84, a navijači Partizana su u nekoliko navrata burno reagovali na diskutabilne sudijske odluke, zbog kojih je nekoliko tvrdih predmeta palo na parket.