Inter i Milan u borbi za povremenog španskog reprezentativca

Dva najpoznatija fudbalska kluba iz Milana trenutno se takmiče ko će u svoje redove dovesti jednog igrača iz Španije. Pogledajte u kojem veznom fudbaleru je reč.

 

Gradskim rivalima iz Milana sledi ozbiljan “remont” timova za narednu sezonu, a izgleda da su i Inter i Milan bacili oko na istog igrača.

Defanzivni vezista Atletiko Madrida, 28-godišnji Mario Suarez, po pisanju španskog portala “Fichajes” već je potpisao predugovor sa Interom, ali se pre nekoliko dana u trku uključio i Milan.

Povremeni reprezentativac Španije je prošle sezone odigrao 35 mečeva za Atletiko u svim takmičenjima i postigao je dva gola.

Izgleda da italijanski klubovi smatraju da bi Suarez mogao da bude jedan od onih koji će doprineti da se što pre zaboravi ova sezona, u kojoj se kolo pre kraja Inter nalazi na osmom mestu, a Milan na desetom.

Nije navedeno koliko su klubovi iz grada mode spremni da plate za transfer igrača, čija se vrednost procenjuje na oko 9.000.000 evra. Suarezov ugovor sa Atletikom traje do 30. juna 2017.