Inter ponudio trogodišnji ugovor Realovom Naču Fernandesu

Iako Interova 2022/23 sezona još uvek nije gotova, glasine o letnjim transferima su uveliko počele.

Printscreen

Kako navodi Marca, Inter je zainteresovan za 33-godišnjeg Nača Fernandesa koji će po svemu sudeći uskoro biti slobodan. Fernandes je celu svoju karijeru proveo u Real Madridu, ali je trenutno veoma nezadovoljan ugovorom koji je dobio i svojom ulogom u timu.

Jasno je da bi Fernandes bio sjajno pojačanje za Inter koga čeka uzbudljivo finale Lige Šampiona. U ovom trenutku favorit za pobedu je ipak Manchester City, sa kvotom od oko 1.40 na Superbetu, najnovijoj licenciranoj kladionici u Srbiji, kako prenose najboljekladionice.rs.

Španac je u protekloj sezoni imao 43 nastupa, a na terenu je proveo ukupno 2.586 minuta. Poznat je kao veoma fleksibilan igrač koji je za Real Madrid igrao duž cele linije. Ipak, njegova glavna pozicija je centar beka pa bi verovatno bio zamena za D’Ambrozia.

Ambroziju ovog leta ističe ugovor i male su šanse da će ga produžiti. Fernandes ima ipak više iskustva i na papiru izgleda kao sjajan izbor za tu poziciju. Tome svedoči i činjenica da Fernandes već ima 33 godine, a Real mu je ponudio trogodišnji ugovor, što znači da bi za njih igrao barem do svoje 36. godine.