Irina Šajk, Leo Mesi ili on sam: Šta je glavni uzrok pada forme Kristijana Ronalda? (FOTO)

Fudbaler Real Madrida Kristijano Ronaldo u poslednja tri meseca ne igra na svom prepoznatljivom nivou. Neobično je što se taj krizni period poklopio sa raskidom veze sa Irinom Šajk, kao i osvajanjem „Zlatne lopte”.

 

Kada je Kristijano Ronaldo u 2015. godinu ušao sa „Zlatnom loptom”, niko nije mogao ni da zamisli da će toliko da padne u formi.

Njegov čuveni vrisak u Cirihu kada je prigrabio trofej i tako poslao poruku Mesiju da „dolazi po njega”, bio je uvod u slobodan pad forme napadača Real Madrida. Sve češća su i govorkanja da su mu vrata Mančester junajteda ponovo otvorena.

Sa druge strane, agent Portugalca Horhe Mendeš rekao je španskim medijima da će njegov klijent da nastavi da trese mreže u dresu Madriđana sve do 40. godine.

 

Otkako je isključen protiv Kordobe zbog udaranja protivničkog igrača i kažnjen dva meča neigranja, pritom kritikovan od strane navijača zbog rođendanske proslave samo nekoliko časova posle poraza od Atletiko Madrida, odlučio je da više ne govori za medije. Barem ne do kraja sezone.

Od tada se navodi da je Junajted zainteresovan da ga vrati među svoje redove. Sa tribina „Santijago Bernabeua” u poslednje vreme česti su i zvižduci za Gereta Bejla, ali predsednik Florentino Perez Velšanina vidi kao legitimnog Ronaldovog naslednika.

Ali, njih dvojica u poslednje vreme nisu u najboljim odnosima. To se najbolje videlo tokom duela sa Levanteom kada je Bejl pogodio, a to Kristijana kao da nije previše interesovalo.

 


Legendarni Gari Lineker se povodom toga oglasio na svom Tviter profilu: „Ronaldova neobična reakcija posle Bejlovog pogotka bila je potpuno nezdrava”.

Kako li se Portugalac tek osećao posle drugog pogotka bivšeg napadača Totenhema kada je prosledio upravo Ronaldov udarac u mrežu.

Po okončanju meča srditi Kristijano nije otišao do centra igrališta da otpozdravi svojim navijačima, kako običaj i nalaže.

 

Situacija izvan fudbalskog igrališta nije ništa povoljnija po njega. Raskinuo je dugogodišnju vezu sa prelepom ruskom manekenkom Irinom Šajk, a španska žuta štampa je to jedva dočekala da počne sa spekulacijama šta je dovelo do toga.

Do raskida je postizao 1,23 gola po meču, a od tada upola manje – „samo” 0,64.

– Moj idealan muškarac je veran, iskren i džentlmen. Mislila sam da sam ga pronašla, ali prevarila sam se. Pored Kristijana sam se osećala ružnom i nesigurnom – poručila je nakon raskida ruska lepotica.

 

Povrh svega, Real je izgubio od Barselone u El Klasiku sa 2:1, posle čega su im Katalonci pobegli na četiri boda prednosti. Takođe, bilo je nezamislivo da se poredak na listi strelaca promeni jer je Portugalac već bio viđen kao naj-golgeter Primere.

Prošle godine (u tekućoj sezoni) Ronaldo je imao 12 golova više na svom kontu od svog „večitog” rivala – Lea Mesija. Situacija je sada drugačija: omaleni Argentinac kolo vodi u Španiji sa 32 pogotka, dok „sedmica” Reala ima jedan manje posle 28. kola.

Mesi je u 2015. godini dvadeset puta zatresao protivničku mrežu, a saigračima je asistirao deset puta. Stvari su se promenile preko noći, a Ronaldova prethodna tri meseca su najbolji pokazatelj toga.