ISTORIJSKA NOĆ NA “KAMP NOU”: Barselona napravila podvig za anale! (VIDEO)

kamp nou
pixabay.com

Istorijska noć! Barselona je prvi klub koj je uspeo da preokrene četiri gola zaostatka u dvomeču osmine finala elitnog takmičenja. Izgledalo je da je Pari Sen Žermen na korak od četvrtine finala Lige šampiona, pošto su "kod kuće" savladali Katalonce 4:0. Ipak, ekipa Luisa Enrikea je još jednom dokazala i pokazala koliko je velika! Zato, nikada više nemojte otpisivati Barselonu – ovaj klub može od nemogućeg da napravi moguće...

Fudbaleri Barselone napravili su istorijski podvig. Posle ubedljivog poraza od 4:0 u Francuskoj bili su gotovo otpisani pred revanš na “Kamp Nou”. Međutim, ekipa Luisa Enrikea uspela je bez mnogo muke da povede sa 3:0, preko Suaresa, autogolom Kurzave, i penale Mesija, a Pari Sen Žermen je bio potpuno van ritma.

Uspeo je francuski tim da postigne pogodak, pa su Barseloni bila potrebna tri gola za prolaz dalje. Usledilo je neverovatnih sedam minuta na “Kamp Nou”. Prvo je Nejmar povisio sa 4:1, a tri minuta kasnije dao je peti gol sa bele tačke. Parižani su bili šokirani, a u poslednjem minutu sudijske nadoknade Roberto postiže pogodak na fantastičan uspeh svoje ekipe.

Tako je Barselona postala prvi su klub u istoriji koji je preokrenuo četiri gola zaostatka u dvomeču osmine finala elitnog takmičenja!

Pogledajte šta je sve obeležilo veče u Barseloni: