Ivan Miškeljin priprema trkače za Beogradski maraton

Nova trkačka sezona za adidas running team je počela 1. marta, a ljubitelje trčanja do cilja Beogradskog maratona ove godine vodi Ivan Miškeljin, naš šampion u maratonu i adidas ambasador.

Za sve ljubitelje trčanja adidas je organizovao besplatne jednočasovne treninge sa Ivanom Miškeljinom svake subote u 10h, na trim stazama Ade Ciganlije, Košutnjaka ili na Dunavskom keju pored SC „25. maj”. Trkačima su obezbeđene svlačionice na svim lokacijama i osveženje nakon treninga, a sve informacije o tome na kojoj se od tri lokaciji trči, trkači dobijaju putem e-maila, adidas running facebook stranice i twitter naloga.

Prema rečima Miškeljina, treninzi su prilagođeni kako svima onima koji su u kondiciji i žele da istrče 21km na Beogradskom maratonu, tako i svima onima koji su tek početnici ili vole da trče u grupi ili imaju cilj da istrče 5km u Trci zadovoljstva.

Nezavisno od zajedničkih treninga, Miškeljin je za sve trkače napravio i specijalni program treninga i ishrane koji trkači treba da praktikuju između treninga kako bi postigli željeni cilj.

– Rad sa svima onima koji kao i ja vole trčanje, žele da postignu neke nove, bolje rezultate i pomere svoje granice za mene je ne samo veliki izazov već i čast. Divno je kada vidite sa koliko poverenja vam se ti ljudi obraćaju, pitaju sve što ih zanima i slušaju vaše savete. Već tri treninga radimo zajedno i mislim da mogu mnogo da im pomognem i usmerim njihov rad ka željenom cilju. To je proces na kome treba dosta da se radi, bude disciplinovan i dosledan sebi, jer tek kada um razume, telo izvede i srce zavoli tek tada smo dobili kompletnog trkača koji će se iskreno predati trčanju i koji će vežbati sa puno ljubavi – ističe Miškeljin uz napomenu da su za sve trkače nakon prva tri treninga organizovali i kondiciono testiranje koje će biti ponovljeno uoči Beogradskog maratona.