Ivanović: Ćurčić ima jasnu viziju, zaslužuje kredit i strpljenje

Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Branislav Ivanović podržao je danas Radovana Ćurčića za selektora nacionalnog tima.

– Ćurčić zaslužuje kredit i strpljenje. On je imao udela u igri na utakmici sa Grčkom. Ima jasnu viziju. Ova igra jeste model, ali nije dovoljno dobra za konačan cilj – rekao je Ivanović novinarima posle prijateljske utakmice sa Grčkom na Kritu.

Srbija je u gradu Hanja pobedila Grčku sa 2:0, a Ćurčić je privremeno vodio ekipu posle raskida ugovora sa dosadašnjim selekotorom Dikom Advokatom.

– Sve je delovalo mnogo ozbiljnije nego do sada, znalo se ko šta radi na terenu, koji je čiji posao. Ali, ne treba sada praviti euforiju, jer treba imati u vidu i to da su Grci bili pod većim pritiskom od nas – kazao je Ivanović.

Srbija će narednu utakmicu odigrati u martu, kada će gostovati Portugalu u četvrtom kolu Grupe I kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

“Orlovi” posle tri susreta imaju samo jedan osvojen bod i pretposlednji su na tabeli, iza Danske, Portugala i Albanije, a ispred Jermenije.