Ivanović: Opet smo se ‘isključili’ u jednom momentu, moramo to da iskorenimo

Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Branislav Ivanović ocenio je danas da je selekcija Srbije odigrala dobru utakmicu protiv Paname, ali da su se i na meču u Čikagu ponovljale greške iz prethodnih susreta.

– Iako nismo pobedili, ponovo je bilo dosta dobrih elemenata u našoj igri. Nažalost, opet je bilo i nečega što već duže vreme pokušavamo da eliminišemo – rekao je Ivanović za zvanični sajt Fudbalskog saveza Srbije.

Reprezentacija Srbije odigrala je u noći između subote i nedelje nerešeno 1:1 sa Panamom u Čikagu u prijateljskoj utakmici.

– I u Dablinu, kad smo pobedili Republiku Irsku pokazalo se da smo skloni da se u pojedinim periodima utakmice gotovo ‘isključimo’. To su obeležja mladih ekipa, a mi smo i dalje mlada ekipa. I nije strašno da se to dešava, ali se već dovoljno puta ponovilo, pa bi trebalo preduzeti sve da ga iskorenimo – kazao je Ivanović.

On je dodao da selekcija Srbije na svakoj utakmici mora da igra takmičarski, ako želi da napreduje.

– Kao ekipa moramo brže da idemo napred ako mislimo da u budućnosti beležimo bolje rezultate. Treba da se takmičimo na svakoj utakmici, da igramo na rezultat – dodao je on.

Srbija će naredni meč na američkoj turneji odigrati 6. juna protiv selekcije Brazila u Sao Paolu.