Ivanovićeva: Biće teško, ali verujem u pobedu

Srpska teniserka Ana Ivanović rekla je danas da Fed reprezentaciju Srbije očekuje težak meč protiv Rumunje, ali da veruje u pobedu.

– Očekuje nas težak duel za opstanak u Svetskoj grupi. Rumunke su jake protivnice, Simona Halep je u sjajnoj formi, ali mislim da borbenšću i timskim duhom možemo da pobedimo – rekla je Ivanovićeva na konferenciji za novinare.

Ivanovićeva je rekla da se oseća odmorno, i da joj je ova pauzaizmeđu turnira koristila da se oporavi od povrede koja je već dugo muči.

– Osećam se bolje. Dugo me je mučila povreda sa leđima i kukom, još od Australijan opena… značilo mi je da budem kod kuće, da se oporavim i odmorim. Nadam se da će ovo biti dobar vikend za nas – rekla je Ivanovićeva.

Srpska teniserka je dodala da nije imala prilike da dovoljno vežba na šljaci ove godine, ali se nada da će brzo uspeti da se prilagodi.

– Sada je sezona na šljaci, sve je brzo došlo, nisam imala vremena da dovoljno treniram na šljaci, ali volim da igram na toj podlozi, i mislim da imam dovoljno vremena da uđem u ritam – rekla je Ivanovićeva.

Duel između Srbije i Rumunije za opstanak u Svetskoj grupi 2, igraće se narednog vikenda u Bukureštu.