Iza kulisa Formule 1: Hamilton pobednik trke GRAN PREMIO HEINEKEN D’ITALIA

LEGENDARNI Luis Hamilton je opet stvorio magiju, i to baš kada je bilo najvažnije, na stazi u Monci na „GRAN PREMIO HEINEKEN D'ITALIA“ gde je trijumfovao u velikom stilu, za svoju 199. pobedu u F1. Mercedesove šanse uoči trke su bile „tanke“, jer je Ferari smatran za apsolutnog favorita. Ali, Britanac je napravio razliku i preokrenuo sve u korist tima sa trokrakom zvezdom.

Promo

Ponosni partner ovog spektakla, HEINEKEN, sa zadovoljstvom je u Monci nastavio da promoviše kampanju WHEN YOU DRIVE NEVER DRINK.

Cilj WYDND kampanje je da se pošalje jasna poruka vozačima da ne piju dok voze, da se na inovativan način doprinese usvajanju pozitivnih navika za volanom, kao i da se promeni stav: “Znam koliko mogu da popijem i ostanem trezan, a i posle jednog ili dva pića mogu bezbedno da vozim kući” u sledeći: “I jedno piće je za volanom previše. Zato, ako vozim, nikada ne pijem”.

Brend ambasador je čuveni nemački vozač i prvak sveta iz 2016. NIKO ROZBERG, koji se, pored Ser Džekija Stjuarta i Dejvida Kultarda, pridružio globalnoj kampanji.