IZLANUO SE? Đoković video porukom čestitao šesti rođendan dečaku i otkrio DA LI IDE NA OLIMPIJADU (VIDEO)

Mali Japanac kopira svog idola u tenisu...

Printscreen Twitter/@rolandgarros

Najbojli teniser sveta i čovek koji nezadrživo grabi ka nazivu najboljeg u istoriji belog sporta, Novak Đoković, napravio je sjajan potez i obradovao japanskog dečaka Kođira video čestitkom za njegov šesti rođendan. Nije ovo prvi put da Đoković obraduje najmlađe.

Posle Rolan Garosa jedan dečak dobio je poklon od Novaka, kao i jedna devojčica posle Vimbldona, a sada je Kođiro dobio neočekivanu čestitku.

Kođirov otac često snimke sa treninga svog sina postavlja na društvene mreže, a na njima je očigledno da se šestogodišnjak mnogo ugleda na Novaka i njegov stil igre. Sada je dobio i rođendansku čestitku od svog idola.

Srećan rođendan, Kođiro prijatelju! Izgledaš sjajno, pratim tvoj tenis i tvoj napredak, želim ti sve najbolje i nadam se da ću te videti na Olimpijskim igrama – poručio je Đoković.

Nije malo onih koji su u ovoj Novakovoj poruci malom Kođiru videli i potvrdu njegovog učešća na Olimpijskim igrama u Tokiju, ali sotaje neduomica kada je poruka snimljena i da lje je to bilo pre odluke da u Tokiuju ne bude prisustva publike.