JAČI OD SVEGA I SVIH: Oglasio se Nole nakon diskvalifikacije i poslao MOĆNU PORUKU (FOTO)

Najbolji svetski teniser priprema se za Masters u Rimu.

printscreen

Teško je pala Novaku Đokoviću diskvalifikacija sa US Opena, pošto je slučajno pogodio linijskog sudiju Lauru Klark, posle poena u meču osmine finala sa Špancem Pablom Karenjom Bustom.

Sudije su bile neumoljive, kao da su organizatori jedva dočekali da eliminišu prvog tenisera sveta. I pored toga, uspeo je Nole da izađe jači iz toga, a pošto je nekoliko dana proveo sa porodicom, opet se vratio obavezama na terenu i spreman dočekuje nove izazove.

View this post on Instagram

Feels good to be back on clay courts again! Roma, ci vediamo presto ?❤️? Леп је осећај поново играти на шљаци. Идемо у нови изазов у Риму ??

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole) on

Najbolji teniser ATP-a je motivisan da ono što je propustio na Flešing Medouzu, gde je bio prvi i izraziti favorit u odsustvu Rafaela Nadala i Rodžera Federera, nadoknadi na Rolan Garosu. Pre toga će Nole imati ispit na Mastersu u Rimu, koji je na programu sledeće nedelje.

Lep je osećaj ponovo igrati na šljaci. Idemo u novi izazov u Rimu – oglasio se Novak na društvenim mrežama, uz snimak sa treninga, a imao je i poruku na italijanskom jeziku, gde je poručio Rimu da se vide uskoro.