Jaja Ture želi da napusti Siti: ‘Građani’ mu nisu čestitali rođendan

Agent fudbalera Mančester sitija Jaje Turea rekao je danas da bi njegov klijent u letnjem prelaznom roku mogao da ode, pošto "ne oseća da ga cene", jer mu niko iz kluba nije čestitao rođendan.

Fudbalski agent Dimitrij Seluk rekao je da je Ture nezadovoljan, pošto je klub za njegov 31. rođendan zakazao proslavu šampionske titule u Abu Dabiju, gde se ekipa nalazi na turneji i niko mu tog dana nije posvetio pažnju.

– Postoji velika verovatnoća da Jaja napusti Siti na leto. Ono što se desilo za njegov rođendan dokaz je da ga klub ne poštuje. To je dokaz. Kada je vašem najboljem radniku rođendan nije loše, s vremena na vreme, čestitati mu i rukovati se s njim, kako bi video da ga cenite – rekao je Seluk za list San.

– U normalnom timu, njegovi saigrači i klub bi mu čestitali rođendan. On je veoma uznemiren i počeo je da razmišlja o odlasku. Otići će ako se ovakve stvari nastave. Verujte, ne radi se o ugovoru ili novcu. Ima sve što mu je potrebno. Za Jaju su najvažniji ljudski odnosi – dodao je on.

Ture je prošle sezone potpisao novi četvorogodišnji ugovor sa Sitijem, u koji je došao 2010. godine iz Barselone. On je za engleski klub do sada odigrao 184 utakmice, postigao 51 gol i osvojio dve šampionske titule, FA kup, Liga kup i Komjuniti Šild.