JAVILA SE! Ovo je DEVOJČICA KOJOJ JE NOLE DAO REKET – zove se IVANKA, a mama je otkrila njenu PORUKU ZA ĐOKOVIĆA (VIDEO)

Novak Đoković obeležio je Rolan Garos poklanjanjem reketa dečaku. Sada je rekvizit završio u rukama devojčice.

Printscreen/Kolaž

Devojčica po imenu Ivanka Li nije mogla da poveruje da je dobila reket sa istorijskog meča, na kom je Novak osvojio 20. Grend slem.

Novinari britanskog Telegrafa pronašli su porodicu i proćaskali o ovom gestu, mama Kris otkrila je detalje.

“Ivanka je oduševljena. Razgovarali smo telefonom i pitala me je ‘Šta se dogodilo, da li je ovo pravi reket?’ Ja sam za to vreme šetala psa sa petogodišnjim sinom, pošto on zbog godina nije mogao da uđe na tribine. Volela bih da smo svi bili zajedno”, rekla je njena mama.

Upravo su njih dve napravile transparent na kome je pisalo NOVAK u maniru akrostiha. N je značilo broj 1, O da je neverovatan, V da je pobednik, A da je ambiciozan i poslednje K se odnosi na poljupce.

“Ona je smislila sve reči, osim poslednje. Želela je da poslednje slovo bude kralj ili divan, ali sam ja želela da bude nešto smešno. Obožavamo Novaka zaista. On radi naporno, on je sve što želite da jedan teniser bude. Toliko je dobar”, zaključila je majka Ivanke Li.

Da podsetimo, Novak se pobedom u Londonu izjednačio po broju grend slem titula sa Rodžerom Federerom i Rafaelom Nadalom, a u Parizu je pre mesec dana poklonio svoj reket dečaku koji ga je bodrio sa tribina tokom meča sa Stefanosom Cicipasom.

JAVIO SE! Ovo je DEČAK KOME JE NOLE DAO REKET – sada je po prvi put ispričao ŠTA JE REKAO Đokoviću (VIDEO)