JAVNI LINČ ĐOKOVIĆA: Brutalni komentari na račun našeg tenisera (FOTO)

Najbolji teniseri sveta nalaze se u Melburnu, gde su dvonedeljnom karantinu, kao uslovu za učešće na predstojećem Australijan Openu. Već na samom početku prinudne izolacije, shvatili su da će teško izdržati "život" u kavezu.

Printscreen

Prvi teniser sveta Novak Đoković ujedno i predsednik Asocijacije profesionalnih teniskih igrača (PTPA) je tim povodom poslao pismo izvršnom direktoru Australijan opena Kregu Tiliju i tom prilikom tražio reviziju određenih uslova.

Nije Nole ni slutio kakvo će ovo pismo izavati reakciju. Pre svega gotov novinara koji su još jednom pokazali koliko dozu zlobe i zavisti imaju prema srpskom šampionu. Prednjačili su Mark Gotlib i Stef Pejdž koji bi kad bi mogli deportovali Noleta iz Australije.

Znate koga ne bi trebalo da slušate o protokolima za teniski turnir? Novaka “Adrija Tur” Đokovića. Nema šanse da neki od ovih predloga uopšte budu uzeti u razmatranje – poručio je Gotlib.

Njegova koleginica koja radi za “Actual Media” je bila znatno oštrija.

Zar ne možemo samo da pošaljemo Đokovića nazad. Umorna sam od svega za šta se on zalaže. Svako ko ovih dana dolazi u Australiju zna šta ga čeka. Ne bi mi on nedostajao na Australijan openu ni najmanje – poručila je Pejdž.