Jedni ga vole, drugi ga mrze, ali zbog ovoga ga svi poštuju: Ronaldo jednim postupkom na EP pokazao KAKAV JE ČOVEK (FOTO)

Ronaldo
Beta

Mnogi će se složiti s mišljenjima da jedan od najpoznatijih svetskih fudbalera često iritira svojim ponašanjem i izjavama na i van terena, da je umišljen i bahat, ali ima on i drugo, nežnije lice.

 

Mnogo je negativnih kritika dobio Kristijano Ronaldo nakon uvodnog nastupa Portugalije na Evropskom prvenstvu u Francuskoj. Portugalci su odigrali samo 1-1 protiv autsajdera Islanda, a Ronaldo ničime nije potvrdio da je jedan od najboljih svetskih fudbalera. I to samo nekoliko dana nakon što je izjavio da je upravo on najbolji igrač sveta u poslednjih 20 godina.

Platio lečenje obolelom dečaku

Ronalda su nakon utakmice optužili da previše “glumi”, dobio je kritike da je loš gubitnik, a ni statistika mu ne ide u prilog. Mnogi će se složiti s mišljenjima da Realov napadač često iritira svojim ponašanjem na fudbalskim stadionima i izjavama van terena, da je umišljen i bahat, da ne poštuje suparnike…

Ali, Ronaldo ima i drugo lice. Kad je u pitanju pomoć unesrećenima, kad treba pokazati solidarnost, Ronaldo je gotovo uvek u prvim redovima. U utorak se u Sent-Etjenu trostruki osvajač Zlatne lopte pojavio s neobičnom frizurom – na zadnjoj strani glave je imao obrijane dve crte.

Po društvenim mrežama i medijima su krenula nagađanja o tome šta predstavljaju dve vodoravne linije, a onda je španski portal Telesinko otkrio pravu istinu. Ronaldo je neobičan “ukras” na glavi napravio u znak solidarnosti sa jednim bolesnim dečakom.

Naime, priča se da je Portugalac platio lečenje dečaku koji je oboleo od raka. U procesu lečenja, dečak je bio i na operaciji nakon koje su mu na zadnjoj strani glave ostala dva ožiljka. Upravo je te ožiljke Ronaldo “imitirao” svojom frizurom i na taj način poslao podršku obolelom detetu. Možete da ga ne volite, ali za ovaj mu potez morate da mu skinete kapu.