Jelena vikala, aplaudirala i na kraju URADILA OVO! Tviter ne prestaje da priča o njenoj reakciji na kraju meča Novaka i Nadala (FOTO)

Ceo svet sinoć, a Srbija najjače, aplaudira Novaku Đokoviću zbog trijumfa nad velikim rivalom Rafaelom Nadalom na Rolan Garosu. Ali jedan aplauz, povici “bravo” i “idemoooo” i jedno srce Novaku su sigurno najdraži - a sve je to u ovom meču došlo od njegove Jelene.

Printscreen

Tokom borbe sa Nadalom Noleta je vatreno bodrila supruga Jelena Đoković. Kamere su se često sinoć zaustavljale na njoj i snimile njene reakcije. Jelena je, u cvetnoj lepršavoj kežual haljinici, sa Panama šeširom, u publici bila sve samo ne nežna kao cvetovi na njenoj haljini.

Jako je sinoć vikala, gestikulirala, a na kraju se naravno široko smejala. Pomnom tviter oku sve njene reakcije nisu promakle.

“Molim vas da ne zaboravimo ovu neverovatnu i prosto čudesnu ženu, koja je uvek uz Novaka, proživljava i diše za svaki poen!”

I Jelena je vikala “Idemoooo!”, a svi znamo koliko je za Novaka to reč koja ga bodri i daje mu snagu i koju ispisuje na kamerama kada završi meč.

Na kraju epske borbe nasmejana Jelena je prstima pokazala srce u pravcu Novaka.

Čekamo nedelju sa Cicipasom i nadamo se istom ovakvom srcu na kraju tog meča. Idemoooo!

EPSKI MEČ! Đoković pobedio Nadala, svet oduševljen, reakcija Endija Marija NAJBOLJE OBJASNILA SVE (FOTO)