Jelenina ROMANTIČNA PORUKA Noletu oduševila svet: Evo šta je poručila svom strastvenom ŠAMPIONU (FOTO)

Jelena Đoković
Beta

Jelena Đoković objavila je romantičnu i dirljivu poruku na svom Instagram profilu, gde je čestitala Novaku blistavi trijumf, nazvavši ga svojim strastvenim i plemenitim šampionom.

 

Nakon što je Novak maestralno došao do šeste pobede na Australijan Opena i definitivno potvrdio višegodišnju dominaciju u Melburnu, njegova supruga rešila je da mu javno čestita i još jednom pokaže koliko ga voli.

Jelena je na svoj Instagram profil okačila fotografiju na kojoj je u čvrstom zagrljaju sa Noletom, uz dirljivu i romantičnu poruku.

‘PECNULA’ SRBINA: Serena je pronašla Novakovu fotku i rešila je da ga izblamira kao niko (FOTO)

Tri nedelje smo razdvojeni, ali za dva dana ponovo ćemo biti zajedno. Mi se prilično dobro nosimo sa daljinom i nemamo problem sa rastancima, jer smo oboje veoma zauzeti i nezavisni. Dani brzo prolaze, a ti i ja smo fokusirani na ono što radimo, i dobro nam ide svih ovih godina. Ali, kada on treba da se vrati kod kuće, i kada znam da će ući u avion – tih nekoliko sati deluje kao večnost. To je trenutak kada shvatimo koliko nedostajemo jedno drugom. Let iz Melburna traje ceo dan. Dobar posao, moja ljubavi! Moj strastveni, plemeniti šampionu. Ti si pobednik Australijan Opena po šesti put – poručila je Jelena svom suprugu.