Jeste prgav, ali postoji gori i od njega: Buskets kopačkom zgazio Pepea na lice (VIDEO)

Pepe je jedan od najprgavijih igrača u istoriji fudbala, njemu uz rame je svakako i Serhio Buskets, a njih dvojica su to potvrdila sramnim ponašanjem u 226. El klasiku, koji je pripao Barseloni posle spektakularne borbe sa Realom u Madridu - 4:3.

Duel u Madridu nije mogao da protekne bez tenzija i čarki, prštalo je na svakom delu terena, a najviše se zakuvalo u samom finišu prvog poluvremena.

Lionel Mesi je pred sam odlazak na predah izjednačio na 2:2, ali je slavlje Barse kratko trajalo, pošto je Pepe rešio da ga pokvari. Štoper Reala je svom stilu ušao u klinč sa Seskom Fabregasom, pritrčao do njega i udario ga glavom u glavu, pa teatralno pao kao da ga je neko nokautirao.

Odmah se stvorila gužva dok su obojica bila na travi, a to je na vrlo pokvaren način iskoristio Serhio Buskets i stao kopačkom na lice prgavog Portugalca.

Pepe je za glumu nagrađen žutim kartonom, baš kao i njegov rival kome je sudija našao neku zamerku, dok je sraman potez Busketsa prošao neprimetno, ali će i njega sigurno sačekati kazna ako se pregleda snimak.

Barselona je uspela da savlada ljutog rivala sa 4:3 u sred Madrida i vrati se u borbu za titulu, pošto je prišla samo na bod Realu i Atletiku, koji zauzimaju prvo i drugo mesto.