Jokić se igrao sa Grizlijima: Novi tripl-dabl za ubedljivu pobedu Denvera (VIDEO)

Jokić je u meču protiv Memfisa postigao trideset i jedan poen i po deset skokova i asistencija Sedam igrača Nagetsa postiglo više od deset poena. Denver - Memfis 119-110.

Beta/AP

Nova pobeda Denvera i još jedan tripl-dabl Nikole Jokića protiv Memfisa u utakmici koja je rešena još u prvog četvrtini koju su Nagetsi dobili rezultatom 26-11.

Denver je od početka meča imao punu kontrolu nad utakmicom, pa je, kako se susret približavao kraju, jedino bilo neizvesno da li će Jokić uspeti da zabeleži još jedan tripl-dabl.

Na nešto više od minuta do kraja, srpski reprezentativac je to i uspeo, pa je meč završio sa 31 poenom i po deset skokova i asistencija. U ekipi Denvera još je šest igrača ubacilo više od deset poena.

Trener Denvera, Majk Meloun nije mogao da računa na Pola Milsapa. Zamenio ga je Džejsonom Plamlijem, koji je ubacio 15 poena, uz sjajan procenat šuta.

Vil Barton je ubacio 20 poena, Džejson Plamli i Džamal Marej po 15, Džeremi Grent i Geri Heris ubacili su po 12 i Majkl Porter 11 poena.

U ekipi Memfisa, koja je pred kraj utakmice pokušala da ugrozi Denver, najefikasniji je Džeren Džekson je ubacio 20 poena, dok je Dantoni Melon meč završio sa 17 poena.

Denver je na taj način došao do 22 pobede u sezoni.

Interesantno je i da je ekipa Memfisa u prvom poluvremenu šutirala 16 slobodnih bacanja, dok istovremeno ni jedan igrač Denvera nije šutirao sa linije penala.