JOŠ JEDAN BESRAMNI NAPAD: Đoković optužen da se druži sa zločincima, počiniocima GENOCIDA i islamofobima

Podli pokušaji da se umanji kredibiletet najboljeg tenisera planete...

printscreen

Poslednjih dana smo bili svedoci raznih napada na Novaka Đokovića, od onih kritičara koji su tu samo da bi rekli nešto protiv njega do pravih mrzitelja najboljeg igrača planete.

Ipak, čini se da su najdalje od svih otišli albanski lobisti, koji su iskoristili ova dešavanja da najstrašnije uvrede srpskog tenisera.

Naime, ogranizacije pod nazivom “Tim Albanaca” je na svom tviter profilu objavila niz gnusnih laži na račun Novaka Đokovića.

– Ne zaboravimo nacionalistički stav Novaka Đokovića o Kosovu i njegovu povezanost sa ratnim zločincima, počiniocima genocida i islamofobima.

Ovo nije bilo dovoljno pošto su otišli u prošlost i podsetili na sraman potet vlasti u Prištini, koje su 17. februara jednostrano proglasile nezavisnost od Srbije.

Četiri dana kasnije Novak je iz Melburna poslao poruku podrške svom narodu, a Albanci predstavljaju to na sledeći način.

– Đoković je 21. februara 2008. podržao srpske nacionaliste protiv nezavisnosti Kosova.

– Njegova poruka tokom nasilnog protesta bila je “Spremni smo da branimo ono što nam pripada po pravu. Kosovo je Srbija.” Te noći, ekstremisti su zapalili američku ambasadu i spalili zastavu Albanije i Sjedinjenih Država.

– Đokovićev slogan „Kosovo je Srbija“ bio je faktički netačan i zatvarao je oči pred zverstvima sa kojima su se kosovski Albanci suočili pod srpskom vlašću.

– Zbog brutalnog etničkog čišćenja u Srbiji, milion Albanaca je bilo primorano da napusti svoje domove, 11 hiljada dok kojih 1300 dece je ubijeno, dok 20 hiljada žena silovano.

Nakon toga podsetili su na fotografiju Novaka Đokovića sa Milanom Jolovićem.

– U septembru 2021. Đoković je bio na slici zajedno sa Milanom Jolovićem, bivšim komandantom ozloglašenih “Vukova sa Drine” koji su masakrirali muslimane u genocidu u Bosni.

– Nakon pada Srebrenice u julu 1995. godine, oni su bili odgovorni za hvatanje Bošnjaka u bekstvu i njihovo pogubljenje.

To im nije bilo dosta pa su podsetili na susret Novaka Đokovića i Milorada Dodika, naravno iz svog ugla.

U septembru 2021. Novak Đoković je takođe viđen kako peva sa Miloradom Dodikom, srpskim članom Predsedništva Bosne i Hercegovine i poznatim negatorom genocida koji se redovno zalagao za sukcesiju Republike Srpske

Za kraj su ostavili najrsramniju uvredu kakvu čovek poput Novaka Đokovića nikako nije zaslužio.

– Đoković je mogao da bude najveći svih vremena… Umesto toga, on peva na seoskim svadbama sa Dodikom i na piknicima sa ljudima koji su bili zaduženi za organizaciju operacija koje su dovele do genocida.