JOŠ JEDAN SKANDAL NA US OPEN-u: Medvedev besneo na terenu – MISLIM DA SAM UBIO NEKOGA! (VIDEO)

Tokom polufinalnog duela US opena između Dominika Tima i Danila Medvedeva došlo je do novog skandala koji je podigao prašinu.

Printscreen Twitter/@ultravoxing

Posle diskvalifikacije Novaka Đokovića, Medvedev je podsetio organizatore da je “US open šala” i da smo videli šta se događalo na turniru.

Naime, u jednoj situaciji, ruski teniser je tražio “čelendž”, ali ga nije dobio od sudije jer ga je navodno kasno tražio.

Iznervirani Medvedev je pritom prešao na drugu stranu terena i pokazao deo gde je pala loptica, zbog čega je dobio opomenu od sudije.

Pravila nalažu da nije dozvoljeno preći mrežu, što je dodatno iznerviralo Rusa, pa se obratio i supervizoru na njegovoj polovini terena.

“Da li je US open šala? Videli smo svi već šta se dešavalo ovde! US open je šala, zar ne?”, rekao je Medvedev, verovatno podsećajući na Novakovu eliminaciju.

“Sudija mi je dao opomenu. Šta sam uradio da bih to dobio?”, pitao je.

Dobio je odgovor da je prešao mrežu što nije dozvoljeno.

“Mislim da sam ubio nekoga! Izvinite, bio sam tako zao što sam prešao mrežu, moje izvinjenje. Moje iskreno izvinjenje US openu jer sam prešao mrežu. O, moj Bože… Izvinjavam se i Vama i sudiji. Da li je sada u redu?”, ironičan je bio vidno iznervirani Medvedev.

Kasnije je Medvedev izgubio meč od Tima sa 3:0, iako do polufinala nije izgubio nijedan set na turniru.loading...