JOŠ JEDAN SRBIN U NBA: Divac dovodi BOGDANA BOGDANOVIĆA u Sakramento!

Bogdan Bogdanović
euroleague.net

Uzdanica Fenera i bek srpske reprezentacije, mogao bi uskoro da napravi odlučujući korak ka najjačoj košarkaškoj ligi na svetu.

 

Još se nije slegla prašina oko trejda Demarkusa Kazinsa a generalni menadžer Kingsa Vlade Divac,  najavio je nove promene u timu iz Kalifornije, posebno zanimljive za mnoge ljubitelje košarke u Srbiji.

Sakramento je u paketu sa Kazinsom trejdovao i Meta Barnsa, pa se tako otvorilo mesto za dovođenje igrača na poziciji beka što je potvrdio i Vlade Divac. On je u razgovoru sa novinarima pomenuo dolazak Bogdana Bogdanovića a bivši košarkaš Partizana bi na NBA parketima mogao da zaigra već naredne sezone.

 
– Želeo sam da stvorim hemiju a Barns se nije uklapao. Imamo mnogo dobrih igrača, a sledeće sezone dolazi i Bogdan Bogdanović pa smo otvorili prostora i za njega – izjavio je Divac.

Novinare koji prate zbivanja u Sakramentu, zanimalo je zašto u novom rosteru nema Nikole Jokića.

– Nije bilo šanse da uzmemo Jokića. Želo sam njega ali Denver je odbio. Pokušao sam da dođem do Bukera iz Feniksa, i Ingrama iz Lejkersa ali nije bilo šanse. Želeo sam da krenemo od početka i mislim da je ovako najbolje – rekao je Divac.loading...