Jovičić: Klub funkcioniše normalno, sve misli su usmerene ka evropskim takmičenjima

Potpredsednik Partizana Mile Jovičić rekao je danas da novo hapšenje predsednika crno-belih Dragana Đurića neće uticati na funkcionisanje kluba i dodao da je sva pažnja usmerena na kvalifikacionu utakmicu za Ligu šampiona.

– Bilo je dilema da li da održimo konferenciju, jer nemamo ništa novo da kažemo povodom događanja. Sve informacije sa kojima raspolažemo su iz medija. Klub funkcioniše normalno i konkretno, sve misli su usmerene ka prvom kvalifikacionom meču u Evropi i verujemo da ćemo uspešno započeti evropski put – rekao je Jovičić novinarima na stadionu Partizana. Predsednik Partizana, vlasnik Zekstre i predsednik UO Veterinarskog zavoda Dragan Đurić uhapšen je jutros zbog sumnje da je u poslovima sa regresiranim đubrivom oštetio pančevačku Azotaru za sedam i po miliona evra.

– Ova jutrošnja događanja ni na koji način nisu povezana sa Partizanom – istako je Jovičić. On je rekao da je danas održana sednica Sekretatijata kluba i dodao da će klub u narednom periodu funkcuionisati normalno, kao i da neće biti nikakvih vandrednih dešavanja. Generalni sekretar Partizana Darko Grubor kazao je da u ovom trenutku najbitni dobar početak kluba u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

– Najvažnija je mobilizacija svih struktura u klubu, kao i kompletne javnosti pred Ligu šampiona – kazao je Grubor.

Na pitanje novinara da li će posetiti Đurića u zatvoru, kao što je to učinio kada je predsednik Partizana prvi put uhapšen, Grubor nije želeo da da odgovor. Partizan će prvu kvalifikacionu utakmicu za Ligu šampiona odigrati u utorak od 20.45 na stadionu u Humskoj protiv islandskog Torshvana.