JSL: Jagodina bolja od ‘građevinara’, Voždovac srušio Čuku

Voždovac na svom terenu savladao Čukarički sa 2:0, dok je Jagodina sa 3:1 trijumfovala protiv Rada u utakmicama 25. kola Super lige Srbije.

Donji Srem je u Pećincima došao do vrlo bitne pobede u borbi za opstanak, pošto su pobedili Novi Pazar sa 2:1, dok je Sloboda trijumfovala protiv Javora u gostima sa 1:0, a u Subotici na meču između Spartaka i Radničkog 1923 nije bilo golova.

Voždovac je na svom stadionu savladao Čukarički sa 2:0, a strelci su bili Nemanja Obradović u 53. minutu na asistenciju Stefana Babovića i Rade Veljović u 86.

Jagodina je posle preokreta pobedila “građevinare”, kojima predstoji teška borba za opstanak u ligi.

Na utakmici u Jagodini prva do prednosti stigla je ekipa Rada, posle lepog udarca Lukovića sa oko 20 metara. Jagodina je do izjednačenja uspela da dođe do kraja prvog dela susreta, a strelac prvog gola za “ćurane” bio je Pešić posle centaršuta sa desne strane. Pešić je sredinom drugog poluvremena doveo Jagodinu do prednosti iz jedanaesterca, da bi konačan rezultat postavio Arsenijević u samoj završnici utakmice. Jagodina je ovom pobedom uhvatila priključak za trećeplasiranim Čukaričkim, pa sada ima 40 bodova, jedan manje od “brđana”, koji su ranije danas poraženi od Vozdovca sa 0:2.