JSL: Odlučeno je! Rad i Metalac igraju novu utakmicu u četvrtak

Revanš utakmica baraža za opstanak u Super ligi Srbije izmedju Rada i Metalca odigraće se u četvrtak 12. juna od 19 časova u Beogradu, saopštila je u četvrtak uveče Super liga Srbije.

Kako se navodi u saopštenju na sajtu takmičenja, Takmičarska komisija Fudbalskog saveza Srbije je na večerašnjoj sednici donela jednoglasnu odluku da Rad i Metalac odigraju novu utakmicu u baražu i to u četvrtak od 19 časova na stadionu Čukaričkog na Banovom brdu, u Beogradu.

Prvu utakmicu baraža Metalac i Rad odigrali su u nedelju 1. juna u Gornjem Milanovcu, kada nije bilo golova, a revanš utakmica, u sredu, prekinuta je u 49. minutu pri vodjstvu beogradskog tima od 1:0 zbog suzavca na tribini na kojoj su bili navijači Rada. Prekid je izazvalo paljenje ranca jednog od navijača u kojem su bila pirotehnička sredstva i suzavac.

U saopštenju se dodaje da će Takmičarska komisija sve izveštaje službenih lica dostaviti Disciplinskoj komisiji FSS koja će oceniti da li ima osnova za pokretanje disciplinskih postupaka u vezi s dogadjajima na utakmici u sredu. Sastanak te komisije zakazan je za petak.