JSL: Spušta se zavesa na polusezonu! Partizan dočekuje Borac, Zvezda u Lučanima, Voša u Kragujevcu

Sve utakmice 15. kola Jelen Superlige Srbije biće odigrane u nedelju, a vodeći Partizan od 15 časova dočekuje čačanski Borac.

Crno-beli trenutno imaju četiri boda prednosti u odnosu na Crvenu zvezdu, koja dva sata ranije gostuje Mladosti u Lučanima.

Trećeplasirana Vojvodina je još pet bodova iza i ona gostuje Radničkom u Kragujevcu, a sve ostale utakmice igraju se takođe od 13 časova.

Čukarički, koji drži četvrto mesto na tabeli, sa bodom manje od Vojvodine, dočekuje Spartak, a sastaju se i Voždovac i niški Radnički, Rad i Napredak, OFK Beogar i Jagodina, odnosno Donji Srem i Novi Pazar.

Nedeljne utakmice će staviti tačku na jesenji deo sezone, a posle njih će ujedno biti poznato sa kolikom bodovnom prednošću će Partizan dočekati start drugog dela šampionata.

Partizan trenutno ima četiri boda više od Crvene zvezde, a pobeda nad Borcem bi dosta značila pred pauzu. ‘Crveno-beli’, s druge strane, gostuju Mladosti, koja je ove sezone samo jednom poražena na domaćem terenu, pa će ekipa Nenada Lalatovića morati da bude na nivou kako bi, koliko-toliko, imala mirnu zimu.

Vojvodina trenutno drži poziciju broj tri, a da bi tu i ostala moraće da pobedi Radnički u Kragujevcu, s obzirom na to da Čukarički dočekuje Spartak i želi da trijumfom ode na zasluženi odmor, ali i prođe na tabeli odmah iza večitih rivala.

Jelen Superliga, 15. kolo nedelja:
Mladost Lučani – Crvena zvezda 13.00
Čukarički – Spartak 13.00
Radnički Kragujevac – Vojvodina13.00
OFK Beograd – Jagodina 13.00
Rad – Napredak 13.00
Voždovac – Radnički Niš 13.00
Donji Srem – Novi Pazar 13.00
Partizan – Borac Čačak 15.00