JSL: Vojvodina remizirala u Kragujevcu, sjajan meč Pazaraca i Voždovčana

Miljuš za bod Radničkog, Tuga u Užicu, het-trik Pešića, preokret u Pazaru, bod Sremcima.

Novosađani su u vrlo dobroj formi, a sa ogromnom dozom samopouzdanja došli su i na „Čika Daču”. To je rezultiralo ranim vođstvom, već u devetom minutu. Kao i u prošlom kolu asistent je bio Poletanović, a ovoga puta strelac Lazar Veselinović. U 65. minutu Filip Knežević je centrirao, a rezervista Miljuš koji je nekoliko trenutaka ranije ušao u igru glavom pogodio gol Vojvodine.

Čovek odluke za Jagodinu protiv Slobode bio je Aleksandar Pešić. Nekadašnji igrač moldavskog Šerifa doveo je Jagodince u vođstvo u 18. minutu, a isti igrač je duplirao prednost u 76. minutu. Nije to bilo sve od Pešića, koji je u 79. minutu golom sa bele tačke postigao het-trik i potopio sve nade Užičana u ovom susretu. Do kraja meča u strelce se upisao i rezervista Šušnjić.

Čukarički je bio daleko bolji rival od Spartaka, ali je osvojio tek bod. Domaći su inicijativu krunisali u 42. minutu, a gol je postigao iskusni Nenad Mirosavljević. Bod Subotičanima doneo je Antonić.

Sjajan meč u Novom Pazaru. Činilo se u jednom trenutku da će domaći nastaviti crnu seriju, kad je Voždovac preokrenuo i golovima Sekulića i Pavićevića poveo sa 2:1.

Međutim, četa trenera Zorana Njeguša se nije predavala. Najpre je sjajni Arsenijević doneo izjednačenje, a potom je erupciju oduševljenja izazvao pogodak Mutavdžića, koji je doneo tri boda Pazarcima.

U Nišu sjajan rezultat za Donji Srem, koji se grčevito bori za opstanak u društvu najboljih. Na Čairu je poveo domaćin, pogotkom iz slobodnog udarca Saše Stojanovića u 35. minutu.

Ipak, Pećinčanima je veliki bod obezbedio Uroš Sinđić, koji je izjednačio u 53. minutu. Donji Srem je četiri kola pre kraja znatno popravio šanse da opstane u Super ligi.

Rezultati Jelen Super lige:

Radnički 1923 – Vojvodina 1:1 (Miljuš 65 – Veselinović 9)

Čukarički – Spartak 1:1 (Mirosavljević 42 – Antonić 89)

Novi Pazar – Voždovac 3:2 (Kecap 6, Arsenijević 71, Mutavdžić 89 – Sekulić 33, Pavićević 56)

Radnički (Niš) – Donji Srem 1:1 (Stojanović 35 – Sinđić 53)

Sloboda Point – Jagodina 0:4 (Pešić 18, 76, 79. jedanaesterac, Šušnjić 89)

19,00: Partizan – Crvena zvezda

Nedelja:

16,00: OFK Beograd – Javor

16,00: Rad – Napredak