JSL: Za meč između Zvezde i OFK Beograda ulaznice besplatne, ali obavezne

Ulazice za prvenstvenu utakmicu 29. kola fudbalske Superlige Srbije između Crvene zvezde i OFK Beograda u nedelju biće besplatne, ali je neophodno preuzeti ih na blagajnama stadiona, saopštili su danas crveno-beli.

Crvena zvezda će protiv gradskog rivala odigrati poslednju utakmicu na domaćem terenu ove sezone, a ukoliko pobedi osvojiće šampionsku titulu.
– Karte za ovu utakmicu biće besplatne, a zbog bezbednosne procene Ministarstva unutrašnjih poslova, neophodno je preuzeti ih na blagajnama našeg stadiona – navodi se na klupskom sajtu i dodaje da će blagajne raditi u subotu od 10 do 17 sati, kao i u nedelju, na dan utakmice, od 11 sati pa do početka meča.

Crvena zvezda je potvrdila da će tokom utakmice na tribinama biti organizovano i dobrovoljno prikupljanje humanitarnog priloga za sve koji su pretrpeli štetu u poplavama.

Nakon što je Vlada Srbije danas ukinula vanrednu situaciju u zemlji, direktor fudbalske Superlige Vladimir Bulatović potvrdio je da će poslednja dva kola definitivno biti odigrana u nedelju 25. maja i u sredu 28. maja.