Junajted ucenjuje navijače: Ako ne kupite karte za Olimpijakos, ne možete na Siti!

Uprava Mančester Junajteda obavestila je svoje pristalice da na vreme kupe karte za revanš meč osmine finala Lige šampiona sa Olimpijakosom, inače neće moći da prisustvuju duelu sa Mančester sitijem, prenosi Dejli mejl.

Međutim, s obzirom na lošu igru ”crvenih đavola” ove sezone, pitanje je koliko će ovaj potez čelnih ljudi sa ”Old traforda” imati efekta na navijače.

Trenutni kupovni sistem karata uveden prošle sezone mnogo je ”labaviji” nego oni prethodnih godina kada su navijačima poništavane sezonske karte, ukoliko nisu kupovali ulaznice i za mečeve engleskog Liga kupa. S obzirom na to da je takav potez kluba doveo do mnogobrojnih navijačkih tužbi upućen upravi Junajteda, politika kluba je promenjena tako da kupovinom sezonskih karata navijačima su automatski obezbeđena mesta i za kup susrete.

Zvanična servisna služba Junajteda obratila se pristalicama Junajteda upozorivši da ako ne kupe karte za Olimpijakos, neće moći da prisustvuju meču sa ”građanima”.

“Rok za kupovinu karata za meč sa Olimpijakosom je 26. februar u 20 časova. Ukoliko ne kupite ovu kartu, nećete moći da uđete na meč sa Mančester sitijem”, navodi se u izjavi klupske službe.

 loading...