Kad si najbolji ukidaju ti suspenzije: Ronaldu poništen žuti karton

Fudbalski savez Španije ukinuo je danas suspenziju igraču Real Madrida Kristijanu Ronaldu, tako da će Portugalac moći da igra protiv Eibara.

 

Ronaldo je na utakmici protiv Rajo Valjekana dobio žuti karton zbog navodnog simuliranja posle duaela sa Antonijom Amajom u šesnaestercu. Njemu je to bio peti karton i zbog toga je trebalo da propusti meč protiv Eibara.

Real se juče žalio zbog tog kartona, a španska fudbalska federacija je danas prihvatila žalbu i ukinula suspenziju Ronaldu.

U saopštenju Real Madrida se navodi da je Fudbalski savez Španije stavio kaznu “van snage” i da će Ronaldo biti na raspolaganju treneru Karlu Ančelotiju u predstojećem susretu sa Eibarom.

Fudbalski klub Real Madrid najavio je danas da će se žaliti zbog žutog kartona koji je dobio igrač tog kluba Kristijano Ronaldo na utakmici protiv Rajo Valjekana.

 

Real je juče u gostima savladao Rajo Valjekano sa 2:0, a sudija Mario Lopes je Ronaldu pokazao žuti karton u 51. minutu igre zbog navodnog simuliranja u kaznenom prostoru domaće ekipe.

Meč 31. kola španske Primere između Real Madrida i Eibara igra se sutra od 16.00.