Kad su gledaoci čuli kako mali Stefan zove tatu, nisu mogli da dođu sebi od smeha (VIDEO)

Novak Đoković
Beta

Novak Đoković se lakše nego što se očekivalo plasirao u polufinale Australijan opena, a posle meča bio je evidentno raspoložen.

 

Nije mogao Kei Nišikori iz Japana da pruži ozbiljniji otpor srpskom teniseru, glatko je poražen u tri seta, a Novak sada protiv njega vodi sa 6-2 u međusobnim duelima.

ODUŠEVIO PUBLIKU: Pogledajte kako je Nole ulepšao život jednom skupljaču loptica (FOTO)

Posle tog meča Novak je ostao još malo na terenu kako bi dao intervju uz analizu prethodnog protivnika, svoje igre i narednog rivala.

Uz napomenu Džima Kurijera da njegova supruga zajedno sa sinom Stefanom gleda mečeve u kojima on nastupa, zanimalo ga je da li Noletov naslednik prepoznaje tatu.

Da, prepoznaje me i odmah viče ‘mama’ kada me vidi na televiziji. Prihvatam to i mislim da je slatko – objasnio je Novak uz osmeh dok je publika uživala u njegovom odgovoru.

Moram da kažem da mama igra jako dobro i da ide u polufinale. Čestitam ti Novače – šmekerski je dobacio Kurijer.

U narednoj rundi, odnosno u borbi za plasman u veliko finale očekuje nas velika poslastica – 45. međusobni duel Đokovića i Federera.

Igrao sam sa Federerom 44 puta, sa Rafom 45… Skoro pola karijere sam proveo igrajući sa njima! (smeh) Na svakom turniru se maltene srećemo u nekom od mečeva. To je uvek veliki izazov, igrati protiv bilo koga od njih dvojice. Nema potrebe trošiti reči za to šta je Rodžer uradio za naš sport u ovih 20 godina. Ja to izuzetno poštujem. Imaćemo, sigurno, sjajan meč – rekao je Novak.

Kada je reč o pobedi nad Japancem, Đoković je istakao da je morao da traga za načinom koji vodi do pobede.

Znao sam da ako ostanem kod osnovne linije – imam šansu. Servis me je najpre služio, potom je on uspeo da ga čita, pa sam promenio malo taktiku. Igrao sam protiv rivala koji to od vas i traži. Na kraju sam ipak došao do pobede. Sada mi sledi odlazak u krevet, da dobro odmorim od ovog izazova, kako bih se spremio za veliki koji sledi – rekao je Đoković.