KAKAV HIT! Selektora Kameruna pitali da li zna ko igra za Srbiju – NJEGOV ODGOVOR ŠOKIRAO SVE

printscreen

Nije imala sreće reprezentavija Srbije na žrebu u Dohi. Odlučeno je da će naša reprezentacija igrati u Kataru u grupi koja je najbliža tkvz. “grupi smrti”. Protivnici “Orlova” biće Brazil, Švajcarska i Kamerun.

Nakon žreba bilo je mnogo reakcija. Oglasio se i selektor kamerunske reprezentacije, Rigober Song i dao neverovatnu izjavu!

Song je u razgovoru za RTS priznao da ne zna koji igrači nastupaju za Srbiju.

Iskreno, ne. Sada ću imati više informacija. Radiću sada sa svojim stručnim štabom da znamo sa kime ćemo tačno igrati i napravićemo dobru pripremu – rekao je Song.

Saglasio se da je grupa veoma teška i poručio da na Mundijal svako ide da postigne dobar rezultat.

– U današnjem fudbalu nemate slabe grupe, svaka ima kvalitet da nešto učini. Nadam se da će biti veoma dobro takmičenje jer, svaka grupa koju vidite, ima dobre timove i svi žele da pobede. Sada svi imaju dobru pripremu za turnir i imaće samopouzdanje. Svako dolazi da ovde uradi nešto i volim ovo takmičenje zbog borbe – istakao je Song.

U najmanju ruku je čudno da Song, inače bivši odbrambeni igrač Liverpula, Vest Hema i kasnije klubova u Turskoj i Francuskoj ne zna ko su igrači naše selekcije s obzirom da veliki broj njih igra u najjačim evropskim timovima.