KAKAV MALER za Bavarce: Kraj sezone za Robena, Levandovski slomio vilicu i nos

Bajern je sinoć posle penala poražen od Borusije u polufinalu kupa, ali će Bavarce svakako više boleti činjenica da je Arjen Roben zbog povrede na ovom meču već završio sezonu. Osim Holanđanina, Bajern neko vreme neće moći da računa ni na Roberta Levandovskog, koji je u jednom duelu slomio vilicu i nos.

 

Fudbaler Bajerna iz Minhena Arjen Roben propustiće ostatak sezone zbog povrede lista leve noge, dok je Robert Levandovski slomio gornju vilicu i nos i neizvesno je koliko

će odsustvovati sa terena.

Kako je danas saopštio Bajern iz Minhena, posle lekarskih pregleda utvrđeno je da je Roben tokom sinoćnje utakmice protiv Borusije iz Dortmunda u polufinalu Kupa pokidao mišić lista leve noge, zbog čega će propustiti ostatak sezone.

On se sinoć vratio na teren posle pauze od mesec dana, ali je igrao samo 16 minuta i zbog povrede je morao da izađe iz igre. Holanđanin je sa 17 golova najbolji strelac Bajerna u Bundesligi ove sezone.

 

Napadač Robert Levandovski se povredio sinoć posle duela sa golmanom Borusije Mičelom Langernakom i odmah je prebačen u bolnicu. Kako je saopštio šampion Nemačke, Levandovski je slomio gornju vilicu i nos i zadobio je potres mozga.

Bajern nije saopštio koliko će Levandovski odsustvovati sa terena, ali je na svom Tviter provilu naveo da “ne može biti gore”.

Levandovski će najverovatnije propustiti prvu polufinalnu utakmicu Lige šampiona protiv Barselone, 6. maja.