Kakav preokret, Terziću se ovo neće svideti: Mijailović dobio spor, ima pravo da trenira!

Sport između Crvene zvezde i Nikole Mijailovića završen je u korist bivšeg kapitene kluba iz Ljutice Bogdana.

Disciplinska komisija FSS oborila je odluku upravnog odbora Crvene zvezde o jednostranom raskidu ugovora sa iskusnim levim bekom, prenosi MOZZART Sport.

 

O ovakvoj odluci Mijailović i njegov pravni zastupnik su usmeno obavešteni, a pismenu odluku bi trebalo da dobiju u ponedeljak.

Rukovodstvo Crvene zvezde će morati da omogući Mijailoviću da izvršava profesionalne obaveze, a sleduju mu i sve finansijske prinadležnosti od dana kada mu je raskinut ugovor do danas.

Podsetimo, Mijailović je odstranjen iz takmičarskog tima Zvezde zbog fizičkog sukoba sa Milošem Bosančićem uoči utakmice u Kragujevcu, a i tada mu je skinuta kapitenska traka. I pored toga, on je do završetka jesenje sezone bio standardan u timu Nenada Lalatović.

Sukob između njega i pojedinih čelnika Zvezde kulminirao je posle serije anonimnih pisama u kojima se u negativnom kontekstu pominjao generalni direktor kluba Zvezdan Terzić.

Uprava Zvezde prvo je suspendovala, a potom u januaru i raskinula saradnju sa nekadašnjim mladim reprezentativcem naše zemlje. Posle toga on je ceo slučaj predao nadležnim organima i nakon nekoliko ročišta dobio je spor, saznaje MOZZART Sport.