Kakav šok za ‘Kraljeve’: Real imao dva gola prednosti, Sosijedad čudesno preokrenuo

Fudbaleri Real Sosijedada napravili su neverovatan preokret i pobedili aktuelnom prvaka Španije sa 4:2, iako su bili u deficitu sa dva gola.

Ramos u petom minutu odlično skočio nakon kornera Krosa i doneo prednost svom timu. Bejl je već u 11. minutu postigao drugi gol na meču, ali je to uradio na spektakularan način. U kaznenom prostoru protivnika dobio je dodavanje Modrića, jednim kontaktom je primio loptu, drugim je gurnuo kroz noge štopera koji se zaleteo, i trećim je rutinski poslao u bliži ugao. Ipak, domaći su se vratili već do poluvremena i izjednačili preko Martinesa i Zurutuze.

Napadale su obe ekipe u nastavku, ali se u Realu osetio nedostatak Kristijana Ronalda, a samim tim je i Real imao dosta problema u završnici kada je drugo poluvreme u pitanju.

Drugim golom na meču Zurutuza je doneo veliku radost navijačima Sosijedada, da bi rezervista Karlos Vela duplirao prednost samo deset minuta kasnije.

Pokušavao je Real da smanji prednost Sosijedada do kraja meča, ali ”Galaktikosima” apsolutno ništa nije polazilo za nogom, ponovo su razočarali svoje navijače na početku sezone, ostalo je čak 4:2 za tim iz Baskije.