KAKVA NAMEŠTALJKA, vidi se iz aviona: Pogledajte zašto se ceo svet smeje ovim igračima! (VIDEO)

Neviđen meč u Valoni i sramna pobeda domaćeg tima u zaostavnom vremenu uz obilatu pomoć rivala. Fudbaleri Flamurtarija savladali su Teutu rezultatom (2:1).

Od 87. do 94.minuta Fljarmuratari je imao šest mrtvih zicera. Uglavnom su domaći igrači neometano šutirali iz čistih situacija, odakle je teže bilo promašiti, ali lopta jednostavno nije htela u mrežu. Posebno je bila upčetaljiva situacija iz 91.minuta kada je jedan od igrača domaće ekipe sa tri metra udarcem glavom promašio gol. Reakcija jednog od defanzivaca Teute je bila skandalozna – u neverici se uhvatio šakom za lice.

Pošto su sekunde otkucavale igrači Teute su shvatili da moraju da uzmu stvar u svoje ruke. Prvo je golman odigrao rizičnu loptu kroz srce odbrane, potom je jedan od defanzivaca napucao rivala iz Valone da bi sve začinio još jedan odbrembeni fudbaler Teute koji je promašio čitav fudbal. Naravno, golmanu je ostalo „samo” da se baci na zadnjicu i omogućio Šehaju da postigne pobedonosni gol u petom minutu sudijske nadoknade.

Elem, predsednik Fljarmurtarija je besneo posle utakmice.

– Ovo je komedija i sramota zemlje koja nema pravila ni u jednoj oblasti. Ovde je problem sistem. U ovoj našoj ligi mnoga pitanja treba da budu otvorena. Ovde ko god je pošten smatraju ga za mekušca – rekao je predsednik Fljarmurtarija Sinan Idrizi.