Kakvo iznenađenje: Košarkaši Zvezde lično uručivali sezonske ulaznice navijačima (VIDEO)

Kako biste reagovali kada bi vam nenajavljeno na vrata pokucao neko od košarkaša Crvene zvezde noseći pritom u ruci vašu sezonsku ulaznicu? Kreativni tim Crvene zvezde Telekom želeo je da zabeleži ove reakcije pa je sa tim ciljem i krenuo u akciju.

Neverica, šok i oduševljenje – na taj način bi se ukratko mogle opisati reakcije kupaca godišnjih karata KK Crvena zvezda Telekom za sezonu 2014/2015.

Karaburma, Dorćol, Vidikovac, Borča. To su destinacije koje su Zvezdini košarkaši Luka Mitrović, Nemanja Dangubić i Čarls Dženkins, pojačani crveno-belim čirlidersicama, obišli u nameri da lično dostave sezonske ulaznice navijačima koji su se odlučili da im godišnja karta bude isporučena na kućnu adresu. Nisu mogli ni da sanjaju da će se ulozi kurirske službe pojaviti baš oni kojima aplaudiraju, čija imena skandiraju, čijim se potezima dive i čije pobede slave – Zvezdini košarkaši.

Svakako se izdvaja reakcija vatrenog navijača Dabe, koji je Dženkinsa poveo u ‘crveno-belu turu’ u svom stanu.

– Je li ono Simonovićev dres? – upitao je Dženkins u jednom trenutku, vidno oduševljen Dabinom kolekcijom.

Nije Amerikanca Daba pustio bez poklona sa svoje strane, dao mu je knjigu koju je sam napisao, knjigu o istoriji Crvene zvezde, čija se promocija očekuje uskoro.

Inače, iz Zvezde poručuju da sa ovom akcijom neće stati, te ‘upozoravaju’ navijače da se ne iznenade ako im crveno-beli ‘banu’ na vrata.