Kanatlarovski: Utakmica sa OFK Beogradom jedna od ključnih

Trener Novog Pazara Dragi Kanatlarovski rekao je danas da njegove fudbalere očekuje teško gostovanje na utakmici protiv OFK Beograda u Četvrtom kolu Super lige, ali da tim koji želi značajnu ulogu mora da pobeđuje i u gostima.

– Za tako nešto trebaju nam kvalitet, znanje i borbenost, a sve to posedujemo. Neće biti lako, kompletni su, što treba da nam bude dodatni motiv. Oni žele nadigravanje, nama to odgovara, pa favorita nema – rekao je Kanatlarovski novinarima na Gradskom stadionu.

Novi Pazar je treći u Super ligi Srbije sa sedam bodova, dok je OFK Beograd deveti sa tri boda manje.

– Godi nam mesto u vrhu, ali tek je početak. Ova utakmica nam mnogo znači i jedna je od ključnih za dalji tok prvenstva. Posle ćemo imati 14 dana da u miru radimo i verujem da će nam pauza koristiti da se još bolje spremimo u svim segmentima – kazao je Kanatlarovski.

On neće moći da računa na povređenog Vladimira Otaševića, dok su Siniša Stevanović i Miloš Živković nedovoljno oporavljeni. Za tim neće konkurisati ni tek pristigli Bruno Oliveira de Matoš i Miloš Tintor.

Trener Novog Pazara je priznao da su njegovi igrači u prva tri kola pokazali i neke slabosti u igri.

– U nekim momentima možda i nismo bil na željenom nivou, ali je bodovni saldo dobar. Tek ulazimo u pravi ritam, sve smo bolji – zaključio je Kanatlarovski. Utakmica OFK Beograda i Novog Pazara igraće se u nedelju od 17.00.