Kapiten ‘Brđana’: Čukarički igra najlepši fudbal u Srbiji

Kapiten Čukaričkog Igor Matić rekao je da očekuje izrazito težak meč sa Borcem u Jelen Superligi jer su mnogi unapred upisali nova tri boda njegovom timu.

– Najteže su već dobijene utakmice. Svi očekuju od nas pobedu, ali sigurno neće biti nimalo lako. Borac se bori za opstanak i svaki bod mu znači, ali imamo i mi svoje ambicije i želje. Ušli smo u seriju i dobru formu, ali nadam se da ćemo podići kvalitet igre u odnosu na prva dva kola i zabeležiti pobedu – rekao je Matić.

Iskusni vezista pozvao je navijače da u što većem broju dođu na stadion na Banovom brdu.

Mnogi pričaju o Čukaričkom kao ekipi koja igra najlepši fudbal u Srbiji. Želimo da u subotu to dokažemo i pokažemo ljudima zašto bi trebalo da dolaze na Banovo brdo svaku utakmicu. Radimo kvalitetno, ali mislim da možemo još bolje da igramo. Želimo da još jednom obradujemo naše navijače – zaključio je nekadašnji mladi reprezentativac.

Utakmica osmog kola Jelen Superlige Srbije između Čukaričkog i Borca igra se u subotu od 13.30 na stadionu na Banovom brdu, a ulaz na istočnu tribinu biće besplatan.

Čukarički trenutno drži treće mesto na tabeli sa 34 boda, šest manje od vodećeg Partizana, dok je Borac na 14. mesto sa 16 bodova.