Karadžić: Pokrećemo istragu! Biće izbacivanja iz lige!

Predsednik FSS Tomislav Karadžić istakao da će posle završetka sezone u JSL krenuti detaljna istraga o eventualnim nameštanjima. Ekipama, koje su nameštale utakmice, preti izbacivanje iz Jelen Super lige!

Kako se približava kraj Jelen Superlige tako se sve više pominju eventualna nameštanja rezultata u srpskom fudbalu. Pogotovo posle niza „sumnjivih” mečeva gde su kladionice dan, dva pre utakmici blokirali uplate ili smanjivali kvote.

Upravo iz tog razloga FS Srbije, odnosno njegov predsednik Tomislav Karadžić, pokrenuće istragu na kraju sezone.

– Povodom tvrdnji da je domaće prvenstvo namešteno FSS će sprovesti svojevrsnu istragu početkom juna. Organi Saveza ispitaće sve navode fudbalskih ljudi koji sumnjaju u regularnost prvenstva. Ono što mogu da kažem jeste da će svaka ekipa za koju se utvrdi da je namestila makar jedan meč u Superligi, biti izbačena iz takmičenja – rekao je Karadžić za Informer.

Podsetimo, mečevi koji su privukli najviše pažnje u poslednje vreme jesu oni iz 27. i 28. kola: Jagodina – OFK Beograd (0:2), Čukarički – Radnički 1923 (0:1), Javor – Vojvodina(2:1), OFK Beograd – Napredak (2:1) i Vojvodina – Jagodina (0:1).